top of page
wat doen we?

Wat doen we?

Onze aanpak

​Profisi biedt software oplossingen en advies aan voor groenbeheer, natuurbeheer en terreinbeheer.  Organisaties zoals steden, gemeentes, provincies, nutsbedrijven, regionale landschappen, landschapsbureaus, natuurverenigingen, tuinaannemers kunnen met onze software hun beheer digitaliseren, optimaliseren en duurzamer maken.

Bij Profisi gaan we voor de persoonlijke aanpak.

We kijken per organisatie wat de noden zijn. Vanuit zijn biologie-achtergrond voelt Bart snel aan hoe we die noden tegemoet kunnen komen.

Vervolgens begeleiden we je stap voor stap in het gebruik van onze software en de integratie ervan in de werkflow van de organisatie. 

wild Pond
software

Onze software

misse en visie
bos Stroom

Missie & Visie

Het beheer van het openbaar domein wordt alsmaar belangrijker. We willen onze steden, gemeenten en domeinen leefbaar houden, vergroenen en klimaatbestendig maken.

 

Door groenbeheer en terreinbeheer te digitaliseren willen we organisaties de mogelijkheid bieden om hun landschappen zo professioneel en kostenefficiënt  mogelijk te beheren, waarbij een vlotte samenwerking en communicatie tussen de verschillende actoren van het grootste belang is. 

Het uiteindelijke doel van Profisi is het helpen creëren van een kwaliteitsvolle zorg van het openbaar groen voor alle gebruikers, mens, dier én natuur.

bart paesen

Bart Paesen

Bart is bioloog en onze specialist Productontwikkeling

dirk ulenaers

Dirk Ulenaers

Dirk is informaticus en specialist ICT

greet tilkin

Greet Tilkin

Greet is grafisch vormgever en medewerker Marketing en Klantenondersteuning

Het team

het team

Vacatures

Klik op de titel om de vacature te openen.

Klik op de titel om de vacature te openen.

vacatures

Contact

Profisi bv
Centrum-Zuid 1111
B-3530 Houthalen-Helchteren, België
info@profisi.eu

contact
bottom of page